Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Cena
-
od
do
Gvantsa's Wine aladasturi 2019
Fermentowane spontanicznie, na dzikich drożdżach, w qvevri. Niefiltrowane, niepoprawiane. Kolor granatu, z aromatem czerwonych jagód, w tle z nutami kwiatowymi. W ustach smak czerwonej porzeczki, w połączeniu z pikantną i zintegrowaną taniną tworzy wyjątkowe i harmonijne wino.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Gvantsa's Wine otskhanuri sapere 2019
Wino zrobione w qvevri, niefiltrowane, nie poprawiane, spontanicznie fermentowane na dzikich drożdżach. Kolor rubinowy, z fioletowym refleksem, nieprzejrzysty. Aromaty wiśni i owoców granatu, w ustach mineralnie chrupkie, świeże, soczyste. Tanina na finiszu w tle.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Schuchmann Alazani Red 2019
Kolor ciemnoczerwony. Aromaty jeżyn, borówek i wiśni. W ustach skoncentrowane, ekstraktywne, z wyraźnym cukrem resztkowym. W posmaku długie wrażenie słodyczy.
Rekomendujemy do deserów.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Schuchmann Pirosmani 2018
Wino posiada kolor dojrzałej wiśni oraz mocny zrównoważony bukiet z dominacją aromatu czerwonych owoców. W ustach jedwabiste, wygładzone delikatnym cukrem resztkowym. bardzo owocowe, głównie nuty wisni i jeżyn, tanina delikatna, w finiszu sporo słodyczy.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Tevza shavkapito 2019
Spontaniczna fermentacja w kvevri z 3-4 tygodniową maceracją ze skórkami. Wyczuwalne aromaty śliwek, owoców leśnych, wiśni. Średnie ciało z dobrymi taninami.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Vinoterra saperavi 2018
Wino fermentowane w kwewri. Dojrzewane 12 miesięcy w beczkach z dębu kaukaskiego.
Kolor ciemnoczerwony z rubinowym refleksem. Aromaty jeżyn, wiśni, cedru z nuta mięty. W ustach jedwabiste z okazale zaznaczoną kwasowością. Potężne wino.
Zalecamy dekantację.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny