Wyszukiwarka
239,00 zł
Zaloguj się
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Opcje przeglądania
Producent
Cena
-
od
do
Bressan Carat
Intensywne owocowe aromaty - brzoskwinia, morela, melon, skórka pomarańczowa, miód akacjowy. W smaku świeże i soczyste.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Bressan verduzzo
Bardzo świeży nos , owocowo-kwiatowy, z nutami jabłkowo-gruszkowymi, akacją i brzoskwinią. W ustach wytrawne, zbalansowane, posmak migdałów z nutami dzikich kwiatów.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Huber metamorphosis 2021
Wino pomarańczowe z odmiany grüner veltliner z pojedyńczej parceli Alte Setzen. Powstaje w naturalnie uprawianej winnicy w regionie Traisental, prowadzonej przez Marcusa Hubera.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
La Transicion Orange Wine
Kupaż albillo real, chaselass-dore, chelva ze Sierra de Gredos. Maceracja 28 dni, fermentuje i dojrzewa w betonowych zbiornikach. Delikatna pomarańczowa barwa. Wyczuwalne aromaty suszonych owoców, herbaty i białych kwiatów. Lekkie taniny, kremowa struktura.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Oveja Naranja organic
Jasnozłotobursztynowa barwa, intensywnie aromatyczne w nosie, o intrygujących nutach dojrzałych owoców grejpfruta i dojrzałych jabłek, typową dla procesu maceracji. Na podniebieniu ma piękną, taniczną strukturę, która sprawia, że to bardzo uniwersalne wino.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Tevza chinuri 2019
Spontaniczna fermentacja w qvevri. Maceracja na skórkach 4-6 tygodni. Niefiltrowane. Mimo długiego kontaktu ze skórkami, w kolorze nadal jasnożółte. W nosie aromaty dojrzałych brzoskwiń, mirabelek i świeżo ściętej trawy. W ustach rześkie, kwasowe, z nutami suszonych moreli i jabłek.
Dostępność: brak towaru
135,00 zł
Vinoterra kisi
Fermentowane tradycyjną gruzińską metodą w qvevri. Macerowane ze skórkami 6 miesięcy. Kolor bursztynowy, aromaty brzoskwiń, suszonych owoców i kwiatów. Na podniebieniu harmonijne, z wyczuwalnymi dodatkowo aromatami przyprawowymi. Długi finisz z aromatami jabłka i zielonej herbaty.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Wieliczka Jantar
Wszystkie wieliczkowe wina powstały w 100% z winogron ekologicznych uprawianych w Winnicy Wieliczka w wyniku maceracji na skórkach od 3 dni do pięciu miesięcy. Za fermentację odpowiedzialne były dzikie drożdże. Ewentualny osad na dnie butelek nie obniża jakości wina. Jest rezultatem naturalnego dojrzewania i wynika z ograniczenia do minimum zabiegów przed rozlewem wina. Pojemność butelek 750 ml. Wszystkie butelki numerowane.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny