Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
- Bodega Santalba (1)
- Bodegas Fontana (1)
- Bressan (2)
- Familia Parra (1)
- Garage Wine (1)
- Goga Tevzadze (1)
- Gredos Vineyards (1)
- Korenika&Moskon (2)
- La Salada (1)
- Lagvinari (1)
- Schuchmann Winery (1)
- Sotomanrique (1)
- Tenuta Santi Giacomo e Filippo (1)
- Weingut Huber (1)
- Winnica Miłosz (2)
- Winnica Wieliczka (1)
Cena
-
od
do
Bressan Carat
Intensywne owocowe aromaty - brzoskwinia, morela, melon, skórka pomarańczowa, miód akacjowy. W smaku świeże i soczyste.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Bressan verduzzo
Bardzo świeży nos , owocowo-kwiatowy, z nutami jabłkowo-gruszkowymi, akacją i brzoskwinią. W ustach wytrawne, zbalansowane, posmak migdałów z nutami dzikich kwiatów.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Huber metamorphosis 2021
Wino pomarańczowe z odmiany grüner veltliner z pojedyńczej parceli Alte Setzen. Powstaje w naturalnie uprawianej winnicy w regionie Traisental, prowadzonej przez Marcusa Hubera.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Korenika malvasia selekcija
Malvasia istriańska, 48 h macerowana na skórkach, fermentacja w starych beczkach, na rdzennych drożdżach. Dojrzewana 11 miesięcy na osadzie. Winnica certyfikowana Demeter.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Korenika Sulne
Unikalne wino matieja Koreniki. Kupaż odmian z miejscówek Paderno i Pod Kortincą. 45 dni maceracji (skin contact), fermentowane w stali, spontaniczna fermentacja na rdzennych drożdżach. Leżakuje na osadzie 12 miesięcy w używanych beczkach 2000l, potem jeszcze 6 lat. Winnica biodynamiczna, certyfikowana Demeter.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
La Salada Orange
Kreatywny kataloński blend wykonany w duchu naturalistycznym. Dość aromatyczne, cydrowe, herbaciane i tropikalne. Na podniebieniu świeże, bardzo żywe, z wyczuwalną taniną i dobrą kwasowością. Cudownie pijalne, dla miłośników biodynamiki i brawury w kieliszku.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
La Transicion Orange Wine
Kupaż albillo real, chaselass-dore, chelva ze Sierra de Gredos. Maceracja 28 dni, fermentuje i dojrzewa w betonowych zbiornikach. Delikatna pomarańczowa barwa. Wyczuwalne aromaty suszonych owoców, herbaty i białych kwiatów. Lekkie taniny, kremowa struktura.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Oveja Naranja organic
Jasnozłotobursztynowa barwa, intensywnie aromatyczne w nosie, o intrygujących nutach dojrzałych owoców grejpfruta i dojrzałych jabłek, typową dla procesu maceracji. Na podniebieniu ma piękną, taniczną strukturę, która sprawia, że to bardzo uniwersalne wino.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
SUPERNAT ORANGE
Organiczna uprawa, spontaniczna fermentacja, brak dodanej SO2. Litrowa butelka.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Tevza chinuri 2019
Spontaniczna fermentacja w qvevri. Maceracja na skórkach 4-6 tygodni. Niefiltrowane. Mimo długiego kontaktu ze skórkami, w kolorze nadal jasnożółte. W nosie aromaty dojrzałych brzoskwiń, mirabelek i świeżo ściętej trawy. W ustach rześkie, kwasowe, z nutami suszonych moreli i jabłek.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Vinoterra kisi
Fermentowane tradycyjną gruzińską metodą w qvevri. Macerowane ze skórkami 6 miesięcy. Kolor bursztynowy, aromaty brzoskwiń, suszonych owoców i kwiatów. Na podniebieniu harmonijne, z wyczuwalnymi dodatkowo aromatami przyprawowymi. Długi finisz z aromatami jabłka i zielonej herbaty.
Dostępność: niewielka ilość
Wysyłka w: 24 godziny